Dobrý skutek můžete udělat i vy: kupte si svou benefiční cihlu

17. června 2014

Jelikož rádi podpoříme dobrou věc, stali jsme se i letos mediálními partnery Akce cihla, benefiční kampaně na podporu lidí s mentálním postižením. Udělat dobrý skutek příspěvkem dle vašich možností však můžete i vy.

Na Akci cihla jsme se letos v ANNONCI velice těšili. Nejen proto, že jsme věděli, že si na jejím zahájení 5. května užijeme spoustu legrace, ale především proto, že tím pomáháme potřebným.

A tak nám ani nevadilo, když nám 16. května během našeho mediálního dne s Akcí cihla počasí zrovna nepřálo a na ulici před obchodním centrem Nový Smíchov jsme lehce promrzli. Podpora dobré věci nás zahřála u srdce, a byť se počasí v posledních dnech opět vyšvihlo na běžné květnové teploty, má smysl podpořit tuto akci i dnes.

Na webu Akce cihla najdete řadu způsobů, jak na to. Od rychlého zaslání DMS až po zakoupení tradiční benefiční cihly po celé České republice. Pokud byste rádi své dobrodiní spojili s kulturou, můžete se také zajít podívat na červencový divadelně hudební Cihlafest 2014 konaný v obci Slapy.

Děkujeme za podporu!


comments powered by Disqus